Als je je persoonlijke ontwikkeling wilt stimuleren, gevraagd wordt door je leidinggevende om ‘iets’ te doen in persoonlijke effectiviteit, je in je werk of privé tegen eigen patronen aanloopt, merkt dat je iets niet kunt veranderen waar jij zelf of je omgeving last van heeft, of als je het gevoel hebt dat je stil staat, dan kan coaching je in beweging krijgen en opnieuw naar jezelf laten kijken.

In coaching gaan we uit van het al in jou aanwezige potentieel. Dit bouwen we verder uit en geven we stevigheid. Soms ligt dat zo dicht aan het oppervlak dat het alleen maar aangeraakt hoeft te worden en soms moeten we dieper graven om dat wat jou drijft en waar je goed in bent, weer naar boven te krijgen. Vanuit die stevigheid kun je het gewenste gedrag vormgeven, passend bij jouw eigenheid. Zo kun je stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je je zowel in je werk als privé beter, steviger en gelukkiger voelt.

Meestal zijn 5 gesprekken voldoende. Je bent welkom voor een gratis kennismaking en/of om je vraag helder te krijgen. Vanuit de vraag bepalen we samen het doel van de coachingsgesprekken en ontvang je een coachingsvoorstel.

Bel me op 06-15 600 650 of mail naar contact@yvonnevanelferen.nl