Mindfulness betekent het volledig bewust aanwezig zijn in het nu, in de huidige ervaring. Het woord is te vertalen naar aandachtigheid. Het is open en met aandacht zijn bij wat zich in het nu aandient.

Het tegendeel daarvan kennen we allemaal; we doen in de haast van de dag veel op de automatische piloot, op routine, terwijl we met onze gedachten in het verleden of de toekomst zijn.

Waar je aandacht is, daar ben je. Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Met Mindfulness leef je intenser en bewuster in een betere balans. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de drukte in je hoofd. Je wordt rustiger en ontspant je makkelijker.

Mindfulness kun je oefenen, het is een vaardigheid die je kunt leren.

Je bent van harte welkom om Mindfulness te komen doen en te ervaren wat het jou kan brengen. Dat doen we in een 1-op-1 setting, zodat er volledige aandacht is voor jou en jouw proces.

We wisselen het thema en de oefeningen af, afgestemd op wat er op dat moment nodig is. Daarmee is het eerder Mindful-coachen en gaan we dieper dan in reguliere Mindfulness cursussen. Geschikt voor iedereen, of je nu wel of niet al ervaring hebt met Mindfulness. Je kunt één keer komen, maar ook vaker.

Tijdstip in overleg, locatie is De Kleine Campus, Statenlaan 8, 6828WE Arnhem

Kosten zijn € 95,- per sessie van 1 1/2 uur, inclusief oefeningen voor thuis.

Interesse? Bel 06-15 600 650 of mail contact@yvonnevanelferen.nl